|
||||||||||
Sałatka z tuńczyka i ryżuKrótki opis potrawySałatkę podawać z pieczywem. Składniki wystarczą na 6-8 porcji.Potrzebne składniki 1 puszka tuńczyka w oleju 1 woreczek ryżu 1 puszka kukurydzy 25 dag ogórków konserwowych 1 cebula majonez sól pieprz Etapy przyrządzania1
Z tuńczyka odlać olej i podzielić go na mniejsze części. Ryż ugotować w osolonej wodzie, ostudzić. Kukurydzę osączyć z zalewy. Ogórki konserwowe i cebulę pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|