|
||||||||||
Sałatka koperkowa z ziemniakamiKrótki opis potrawyPodawać z pieczywem i z wędliną.Potrzebne składniki pęczek koperku 70 dag ziemniaków 5 jajek Pęczek szczypiorku 1 cebula (może być czerwona) 15 dag żółtego sera 30 dag ogórków kiszonych 5 ząbków czosnku jogurt naturalny majonez sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Umyty i osączony koperek drobno pokroić. Ziemniaki ugotować z mundurkach, ostudzić i pokroić w kostkę. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę.Tak samo postąpić z cebulą, czosnkiem, żółtym serem i ogórkami kiszonymi. Nie zapomnieć o drobnno pokrojonym szczypiorku.
Wszystko razem połączyć, dodać jogurt naturalny i majonez. Przyprawić do smaku, jeszcze raz dobrze zamieszać i gotowe!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|