|
||||||||||
KirKrótki opis potrawyWyśmienity coctail podawany jako welcome - drink.Potrzebne składniki Creme de Cassis - 10 ml Wino musujące - 100 ml Przydatne akcesoriaOdpowiednie szkło.Etapy przyrządzania1
Do kieliszka z winem musującym dolewamy Creme de Cassis. Dekoracja – pojedyńcza czerwona maraska.
Jak podawać?W kieliszku szampanowym, na serwetce bądź podkładce.UwagiNie przesadzać z ilością wypitych coctaili. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|