|
||||||||||
Sos francuskiKrótki opis potrawySos francuskiPotrzebne składniki 2-3 łyżki octu winnego z białego wina 1 łyżeczka musztardy 1 szalotka sól, pieprz 4 łyżki oleju kukurydzianego Etapy przyrządzania1
Ocet winny dokładnie wymieszać z musztardą.
Szalotkę obrać, pokroić w drobną kosteczkę, przełożyć do sosu.
Przyprawić solą i pieprzem.
Na końcu wlać olej, całość dokładnie wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|