|
|||||||||
SAŁATKA Z CZERWONEJ KAPUSTYKrótki opis potrawysałateczkaPotrzebne składniki główka czerwonej kapusty 1 cebula 3-4 winne jabłka sól ocet olej cukier Etapy przyrządzania1
Kapustę poszatkować, ugotować w dużej ilo¶ci wody z octem i sol±, odcedzić na pół ugotowan±. Cebulę pokrajać, jabłka zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać kapustę z jabłkami i cebul±, doprawić olejem, octem, sol± i cukrem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |