|
||||||||||
Dip z musztardaKrótki opis potrawyRewelacja!Potrzebne składniki 250 g gęstej śmietany 2 łyżki musztardy stołowej jajko na twardo koperek sól,pieprz,cukier Etapy przyrządzania1
Drobno kroimy jajko. Koperek myjemy i siekamy. Śmietanę mieszamy z koperkiem i musztradą,a nastepnie przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i szczyptą cukru. Dodajemy jajko i dokładnie mieszamy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|