Jajecznica po bułgarsku

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Kotek_kłopotek
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Przystawki
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Jajecznica po bułgarsku

Potrzebne składniki

• 6 jaj
• 2 pomidory
• suszony koperek
• sól, pieprz

Etapy przyrządzania

1
Jaja rozbijamy i mieszamy. Pomidory kroimy w cienkie plasterki. Cało¶ć solimy i pieprzymy. Wlewamy na patelnię rozmieszane jaja. Następnie układamy plastry pomidorów. Smażyć z jednej, a potem z drugiej strony. Przenosimy na talerz płask± łopatk±. Posypujemy koperkiem.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)