|
||||||||||
sos pieczarkowyKrótki opis potrawyłatwyPotrzebne składniki pieczarki śmietana zielenina Etapy przyrządzania1
Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki i udusić na tłuszczu. Śmietanę wymieszać z mąką i szczyptą przyprawy warzywnej, dodać do pieczarek, wymieszać i podgrzewać na niewielkim ogniu do chwili, gdy sos zgęstnieje. Doprawić do smaku i wymieszać z posiekaną zieleniną. Bardzo dobry dodatek do mięs, kasz, ryżu i makaronu.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|