|
|||||||||
Czekolada IIKrótki opis potrawyGorrrrrrr±ce!Potrzebne składniki mleko - 1 l czekolada - 10 dag ¶mietanka - 100 ml żółtka - 2 szt. cukier - do smaku Etapy przyrządzania1
Czekoladę rozdrobnić na kawałki, wymieszać z kilkoma łyżkami mleka, rozpu¶cić, wymieszać z wrz±cym mlekiem, lekko przestudzić, poł±czyć ze ¶mietank±, wymieszać z żółtkami mieszaj±c trzepaczk±, osłodzić do smaku i zaraz podawać.
Jak podawać?na gor±co Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |