|
|||||||||
Ryba pieczona z warzywamiKrótki opis potrawyPodawać z ziemniakami i sałat± lub dowoln± surówk±Potrzebne składniki 30 dag filetów rybnych marchewka mała cebula posiekany koperek tymianek sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Filety podzielic na kilka porcji, natrzeć przyprawami, ułożyc na kawałkach foli aluminiowej. Marchewkę obrać , zetrzec na tarce do jarzyn. Cebulę posiekać. Przykryć porcje ryby warzywami, posypac koperkiem, zawin±ć w folię. Upiec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |