|
||||||||||
Jajecznica z pieczarkamiKrótki opis potrawyPomysł na jajecznicę.Potrzebne składniki 6 jajek 1 łyzka smietany 1/4 kg pieczarek sól i pieprz masło do smażenia Etapy przyrządzania1
Myjemy, suszymy i kroimy w kostkę pieczarki. Na patelni topimy masło i wrzucamy pieczarki. Rumienimy je na dużym ogniu. Wlewamy posolone jajka wymieszane wcześniej z śmietana. Mieszamy aż się zetna.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|