|
|||||||||
Skorzonera z wodyKrótki opis potrawyPomysł na skorzonere.Potrzebne składniki 1 kg skorzonery 3 łyżki bułki tartej 10 dag masła sok z 1/2 cytyny sól Etapy przyrządzania1
Obieramy skorzonerę. Obrane wrzucamy do zakwaszonej wody. Zagotowujemy wodę z sola i sokiem z cytryny. Gotujemy przykryte ok 30 minut. Rumienimy na patelni bułke tart± i cze¶to mieszamy. Dodajemy masło do gor±cej bułki. Polewamy j± odcedzon± skorzoner±.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |