|
|||||||||
Roladki schabowe z pieczarkamiKrótki opis potrawydanie głównePotrzebne składniki schab beż ko¶ci - 80 dag jajka - 2 szt. pieczarki - 30 dag bułka tarta vegeta pieprz cebula - 1 szt. musztarda Etapy przyrządzania1
Mięso pokroić na porcje, posypać veget± i pieprzem, następnie cienko rozbić. Cebulę i umyte pieczarki pokroić i usmażyć. Rozbite kotlety posmarować lekko musztard±, na każdy nałożyć trochę smażonych pieczarek. Zwin±ć w rulon albo na pól ł±cz±c brzegi .Panierować jajku i bułce.Smażyć z obydwu stron w dużej ilo¶ci tłuszczu na ¶rednim ogniu. Podawać z ziemniakami i surówk±
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |