|
||||||||||
Szparagi z krewetkamiKrótki opis potrawyBardzooo dooobre ...Potrzebne składniki szparagi - 50 dag krewetki - 1 puszka(i) majonez - 1/2 szkl. gęsta śmietana - 2 łyżka(i) kapary - 2 łyżka(i) musztarda sarepska - 1 łyżeczka(i) kurkuma - 1 łyżka(i) pieprz ziołowy sól Etapy przyrządzania1
Szparagi obieramy i gotujemy. Odcedzamy, studzimy i kroimy na trzycentymetrowe odcinki. Krewetki osączamy. Majonez mieszamy za śmietaną, musztardą sarepską, łyżeczą kurkumy i pieprzem ziołowym. Szparagi mieszamy z krewetkami, polewamy sosem, posypujemy kaparami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|