|
||||||||||
Sorbet z czerwonym winemKrótki opis potrawySorbetPotrzebne składniki truskawki - 30 dag cukier - 10 dag czerwone wino - 1/2 szkl. białko Etapy przyrządzania2
Cukier rozpuścić w czerwonym winie, wymieszać z musem truskawkowym
4
Masę przełożyć do płaskiego naczynia, przykryć i wstawić do zamrażalnika na 2-3 godziny, w czasie zamrażania kilkakrotnie zamieszać, zamarznięą mase pokruszyć i zmiksowac, włożyć do pucharków, udekorować
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|