|
||||||||||
Kapusta z grochemKrótki opis potrawystaropolskie daniePotrzebne składniki kapusta kiszona - 1/2 kg kapusta słodka - 1/2 kg groch - 1 szkl. sól,pierz ziele angielskie,liść laurowy Etapy przyrządzania1
Kapustę ugotuj do miękkości/każdą osobno/z przyprawami.Groch namocz i ugotuj.Dodaj do kapusty,ktrą wcześniej musisz połączyć.Posiekaną cebulę podsmaż na oleju i dodaj do kapusty.Posól,popierz do smaku.
Jak podawać?na gorąco Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|