|
||||||||||
Mus z czerwonych, białych lub czarnych porzeczekKrótki opis potrawyPyszny mus na każdą okazjęPotrzebne składniki 2 szkl. porzeczek jajo cukier Etapy przyrządzania1
Jajko starannie myje a nawet sparze. Porzeczki chłodze w lodóece. Wraz z jajkiem i cukrem wkładam do kielicha blandera i włanczam na maksymalną moc na 3 min. Kiedy mus stanie sie puszysty przekladam go do pucharków i przybieram całymi porzeczkami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|