BANAN W CZEKOLADZIE

Aktualna ocena: 4.00 Oceniła 1 osoba
dodany przez: viola88viola
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Desery
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Pokrój banan na plasterki i wyłóż na talerzu. 2. Do garnka włóż 1/4 czekolady do garnka z masłem i podgrzewaj na małym ogniu, aż do uzyskania leistej konsystencjii. 3. Nasyp trochę kokosu do garnka i przybrązow. 4. Polej banany roztopioną czekoladą i posyp kokosem. SMACZNEGO ! ! ! ! !

Potrzebne składniki

• BANAN - 1 szt.
• CZEKOLADA - 1 szt.
• MASŁO - 10 dag
• KOKOS - 10 dag

Etapy przyrządzania

1
Pokrój banan na plasterki i wyłóż na talerzu. 2. Do garnka włóż 1/4 czekolady do garnka z masłem i podgrzewaj na małym ogniu, aż do uzyskania leistej konsystencjii. 3. Nasyp trochę kokosu do garnka i przybrązow. 4. Polej banany roztopioną czekoladą i posyp kokosem. SMACZNEGO ! ! ! ! !
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: viola88viola
viola88viola
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (8)
Skype brak
Skype brak
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher