Pieczarki lub świeże grzyby z warzywami

Aktualna ocena: 0
dodany przez: aleksa6
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Z grzybami
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Pieczarki lub świeże grzyby z warzywami

Potrzebne składniki

• 50 dag pieczarek lub świeżych grzybów,
• 10 dag fasolki szparagowej (świeżej lub mrożonej)
• 10 dag marchewki, 10 dag kapusty białej lub włoskiej,
• sól, pieprz, l łyżka oleju sojowego, koperek (nie szklarniowy) lub natka pietruszki.

Etapy przyrządzania

1
Pieczarki lub świeże grzyby oczyścić, dokładnie umyć, pokrajać w cienkie talarki. Fasolkę szparagową, marchewkę i kapustę oczyścić, opłukać, pokrajać. Warzywa włożyć do garnka, zalać wrzącą wodą, ugotować do miękkości, dodając sól i pieprz w połowie gotowania. Do gotowej potrawy dodać olej. Podawać posypane koperkiem lub natką pietruszki.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher