|
||||||||||
Talarki cukiniowe z mozzarelląKrótki opis potrawyBardzo ładnie wyglądają ;d;d;dPotrzebne składniki ser mozarella - 2 osełki cukinia - 1 szt. parrini italiano - 1 szt. pieprz czarny - 2 szczypta(y) czosnek suszony w płatkach - 2 szczypta(y) oliwa - 1 łyżka(i) Przydatne akcesoriaNóż i patelnia.Etapy przyrządzania1
Mozarellę kroimy w dość doże grube plastry, cukinię kroimy w cienkie plasetrki i podsmażamy na łyżce oliwy. Osączmy z tłuszczu.Plastry cukinii smarujemy sosem paprini italiano i układamy na plastrach sera. Posypujemy pieprzem i suszonym czosnkiem
Jak podawać?Najlepiej na białym tależu bez ozdób, nie za blizko siebie.UwagiBRAK. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|