|
|||||||||
Kruche ciasteczkaKrótki opis potrawybardzo dobrePotrzebne składniki margaryna - 2 szt. żółtka - 4 szt. ¶mietana - 8 łyżka(i) m±ka - ile zajmie cukier Etapy przyrządzania1
Margarynę siekać z m±k±, dodać ¶mietanę i żółtka dalej razem siekać potem wszystko zagnie¶ć. Rozwałkować ciasto podsypuj±c je m±k±, wykroić ciastka, mog± być różne kształty. Na każde ciastko nałożyć niewielka ilo¶ć piany z białek i posypać cukrem. Piec w piekarniku do momentu gdy będ± miały złoty kolor
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |