Z jogurtu i miodu

Aktualna ocena: 0
dodany przez: WDK
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Desery
Ilość porcji:
5-6
Stopień trudności:
średnio trudne
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Za zgod± autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL.

Potrzebne składniki

• czosnek - 2
• jogurt anturalny - 250 ml
• musztarda - 3 łyżka(i)
• miód - 2 łyżka(i)
• rozmaryn - 1 op.

Etapy przyrządzania

1
Do wieprzowiny, np. karkówki. Czosnek posiekać, rozetrzeć z sol±, wymieszać z jogurtem, musztard±, i miodem. Przyprawić do smaku pieprzem i rozmarynem

Uwagi

Za zgod± autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: WDK
WDK
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (113)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)