Ciasto z Katarzynkami

Aktualna ocena: 0
dodany przez: oOpauline3kaOo
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Ciasta
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

placuszek:)

Potrzebne składniki

• biszkopt - z 5 jaj
• pierniki Katarzynki - 4 opakowania
• dżem z czarnej porzeczki - 1 słoiczek
• mąka zwykła - 3 łyżki
• mąka ziemniaczana - 3 łyżki
• masło - 0, 75 kostka(i)
• mleko - 3 szklanki

Etapy przyrządzania

1
Składniki: maka zwykła i ziemniaczana, mleko, masło zmiksować( to bedzie krem) Biszkopt przeciąć na pół. Posmarować dżemam a następnie położyć pierniki. Na katarzynki wylać krem i rozsmarować. Potem polać czekoladaą
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher