|
|||||||||
Wst±żki z past± ziołow±Krótki opis potrawymakaronPotrzebne składniki pęczek natki i bazylii czosnek - 2 z±bki migdały - 15 szt. ser zółty - 2 łyżka(i) oliwa - 2 łyżka(i) suszone papryczka chili - 1/2 szt. bulion drobiowy z kostki - 1/2 szkl. makaron wst±żki - 40 dag sól Etapy przyrządzania1
Natkę i bazylię posiekać, migdały sparzyć, obraż i posiekać,
4
Zieleninę, migdały i czosnek zmiksować z oliw±, serem i pokruszonym chili, wlać bulion, ponownie zmiksować, posolić
6
Makaron wymieszać z past± ziołow± i - je¶li jest zbyt suchy - z odlan± wod±
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |