|
||||||||||
Ravioli z krewetkamiKrótki opis potrawyravioliPotrzebne składniki krewetki - 30 dag ravioli mrożone - 50 dag wermut - 2 łyżka(i) sól pieprz Etapy przyrządzania1
Ravioli ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić. Rozgrzać masło na patelni, dodać krewetki i obsmażyć je, wlać wermut, doprawić solą i pieprzem. Ravioli wyłożyć na talerz, dodać krewetki
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|