|
|||||||||
Carpaccio pieczarkoweKrótki opis potrawydla smakoszy grzybówPotrzebne składniki ¶wieże pieczarki - 20 dag czerwony pieprz rukola - 5 dag oliwa - 2 łyżka(i) sok z ctryny - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Pieczarki kroimy w cieniutkie plasterki, skrapiamy sokiem z cytryny i oliw±.Oprószamy sol± i pieprzem. Przetykamy listkami rukoli.
Jak podawać?zaraz po przyrz±dzeniu Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |