|
||||||||||
Krakersowy tortKrótki opis potrawyZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL.Potrzebne składniki krakersy - 1 op. krem do karpatki - 1 op. kakao - 2 łyżka(i) polewa czekoladowa - 1 op. Etapy przyrządzania1
Przyrządzić krem według przepisu na opakowaniu, zmiksować na gfadką, puszystą masę, dodając kakao. Formę wyłożyć papierem pergaminowym, dno i boki obłożyć krakersami, wyłożyć na nie warstwy przygotowanego kremu na zmianę z krakersami. Krem wyrównać łopatką, na wierzchu położyć warstwę krakersów, posmarować polewą, schłodzić.
UwagiZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|