|
||||||||||
Sałatka na wiosenną przekąskęKrótki opis potrawySałatka na wiosenną przekąskęPotrzebne składniki 4 jajka • 2 ogórki • koperek • śmietana majonez • sól, pieprz Etapy przyrządzania1
1. Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek, pokroić w grubą kostkę. 2. Ogórki obrać i też pokroić w grubą kostkę. Koperek posiekać i wszystko wymieszać. 3. Dodać ok 2 łyżki śmietany i 2 łyżki majonezu. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|