|
|||||||||
Wykwintna gruszkaKrótki opis potrawy¶wietny deserPotrzebne składniki powidła - 8 łyżka(i) bezy - 4 szt. ¶liwki węgireki w soku własnym - 4 szt. gruszki z kompotu - 2 szt. białe wino - 3-4 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Powidła zmieszać z winem. na małych talerzykach ułożyć piramidkę pokrojonych i os±czonych gruszek i ¶liwek. owoce zalać powidłami zmieszanymi z winem. Udekorować bez± i listkami mięty.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |