Zielona pasta sardynkowa

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Michał Ska
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Przystawki
Czas przygotowania:
10 minut
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Koszt:
10 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Pasta jest doskonała z ciemnym razowym pieczywem.

Potrzebne składniki

• jajka ugotowane na twardo - 2 szt.
• masło - 3 łyżka(i)
• sardyneka z puszki (można je zast±pić wędzon± makrel±) - 1 puszka(i)
• włoskich orzechów - 4 szt.
• kolendra w proszku - 1/2 łyżeczka(i)
• kminu rzymskiego w proszku - 1/2 łyżeczka(i)
• natki pietruszki drobno posiekanea - 2 łyżka(i)
• li¶cie selera drobno posiekanych - 1 łyżka(i)
• sól i pieprz - 1 szczypta(y)

Etapy przyrządzania

1
Wszystkie składniki miksujemy na pastę w malakserze.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: Michał Ska
Michał Ska
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (192)
Skype brak
Skype brak
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)