|
|||||||||
Kolorowy krem ze szparagamiKrótki opis potrawyKolorowy krem ze szparagamiPotrzebne składniki 1 duża cebula * pęczek szparagów * sól * cukier * biały pieprz Etapy przyrządzania1
Podsmażyć na ma¶le cebulę, dodać pokrojone i obrane szparagi, bulion z kury lub z kostki rosołowej, gotować ok. 30 minut aż szparagi zmiękn±. Zmiksować i doprawić do smaku sol±, cukrem i białym pieprzem. Do zupy można użyć gorszych czę¶ci szparagów, najładniej wygl±da, gdy na połowie talerza damy krem z białych warzyw, a na drugiej z zielonych.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |