Kapusta młoda

Aktualna ocena: 0
dodany przez: aleksa6
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Studenckie smaki
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Kapusta młoda

Potrzebne składniki

• 1 mała młoda kapusta • 0,5 kg dobrej kiełbasy • pęczek młodej marchewki
• • pęczek koperku • dwie młode cebule • rosołek w kostce, sól, pieprz, kminek, olej

Etapy przyrządzania

1
1. Kiełbasę pokroić (tak jak się lubi) i podsmażyć z cebulką (również pokrojoną) 2. Kapustę poszatkować, marchewkę pokroić w talarki, koperek pokroić. 3. Warzywa dołożyć do kiełbasy i cebuli, chwilę smażyć razem, dodać szklankę bulionu (z kostki), przyprawy i dusić
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher