|
|||||||||
Szparagi pod beszamelemKrótki opis potrawyszparagiPotrzebne składniki szparagi - 80 dag masło - 3 łyżka(i) m±ka - 1 łyżka(i) mleko - 2 szkl. ¶mietana - 1/2 szkl. żółtko tarta bułka sól cukier Etapy przyrządzania1
5
Zdj±ć z ognia dodać żółtko, dokładnie wymieszać. Sos przyprawić do smaku sol±.
7
Dodać bułkę tart±, smażyć, aż się zarumieni. Szparagi ułożyć na talerzu, polać je sosem beszamelowym, a następnie zasmażk± z masła i tartej bułki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |