|
||||||||||
Dip chrzanowyKrótki opis potrawyPodawac do zimnych mięs i wędlinPotrzebne składniki szkl. jogurtu smietanowego 3 łyżki startego chrzanu 2 skragi papryki konserwowej łyzka posiekanej natki pietruszki sok z połowy cytryny cukier i sól Etapy przyrządzania1
Do rozdrobnionej mikserem papryki wlac jogurt, dodac chrzan i natke dokladnie wymeiszac wszystkie skladniki. Dip doprawic sola, cukrem i sokiem z cytryny.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|