|
|||||||||
Sztuka mięs w sosie z kasz±Krótki opis potrawyProste danie składaj±ce się z 3 składników ale za to pyszne.Podawane z kasz± lub jak kto woli z ryżem.Potrzebne składniki mięso wieprzowe - 100 g kasza jęczmienna - 200 g włoszczyzna - 50 g Etapy przyrządzania1
Mięso umyć, pokroić w kawałki i usmażyć. Następnie przełożyć do garnka i dusić na lekkim ogniu.
Umyć warzywa, oczy¶cić i pokroić w drobn± kostkę.
Wrzucić do mięsa i wszystko dusić aż warzywa będ± miękkie.
Ugotować kaszę jęczmienn±. Podawać razem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |