|
||||||||||
Kiełbaski cevapciciKrótki opis potrawykuchnia chorwackaPotrzebne składniki wołowina bez kości - 80 dag cebula jajko bułka tarta - 2 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania2
Mięso z cebulą przepuścić dwukrotnie przez maszynkę
3
Mięso posolić, skropić wodą, dodać bułkę i jajko, wyrobić na jednolitą masę
5
Kiełbaski ułożyć na ruszcie, piec 15 minut co jakiś czas obracając
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|