|
||||||||||
Pasztet z fasoliKrótki opis potrawyPasztet z fasoliPotrzebne składniki 50 dag ugotowanej fasoli, 30 dag pieczarek, 2 cebule, 2 jaja, bułka, mleko, 2-3 ząbki czosnku, sól, majeranek, pieprz Etapy przyrządzania1
Fasolę przepuścić przez maszynkę razem z przesmażonymi z 2 cebulami pieczarkami. Wymieszać z 2 jajami i namoczoną w mleku bułką, doprawić do smaku czosnkiem, solą, pieprzem i majerankiem. Otrzymana masę piec ok. 30 min. w temp. ok. 200 st. C.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|