|
||||||||||
ZUpa kminkowaKrótki opis potrawyszybka zupa kminkowaPotrzebne składniki 2 łyżki kminku, 6 szklanek rosołu z kostki, garść posiekanej zieleniny, 2 łyżki margaryny, zasmażkaEtapy przyrządzania1
Kminek lekko potłuc. Rozgrzać tłuszcz, dodać potłuczony kminek i smażyć na niewielkim ogniu stale mieszając 2-3 minuty. Kminek zalać gorącym rosołem, zagotować na niewielkim ogniu. Posypać zieleniną. Zupę można zagęścić dodając zasmażkę.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|