|
|||||||||
Wafle przekładane budyniemKrótki opis potrawymniam, mniam!!Potrzebne składniki margaryna- 1 kostka cukier - 3 szklanki budyń(obojętnie jaki) - 2 paczki mleko 1 szklanka wafle suche Etapy przyrządzania1
Margarynę z cukrem rozpu¶cić na ogniu. Budynie rozrobić w mleku i wlać na gotuj±c± margarynę. Cały czas mieszaj±c zagotować.
Ciepł± masa smarować wafle.
2
Układać warstwami:
wafel
budyń
wafel
budyń
wafel
3
Smacznego!!
Wasze komentarze (2)
OhYDA
Ludzie nie róbcie tej masy,kto słyszał 3 szkl.cukru.Poza tym wszystko się odzieliło...do kitu.Nabrałam się i wszystko poszło do kosza. autor: Anonim dodany dnia 2012-10-12 20:06:35 |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
Dzięki :)) Było pysznee :*
autor: Anonim dodany dnia 2011-01-18 11:50:56