|
||||||||||
Sałatka z seleraKrótki opis potrawysmacznegoPotrzebne składniki selerEtapy przyrządzania1
Średniego selera gotujemy niezbyt długo,
najwyżej 15 minut, żeby nie był za miękki.
Studzimy, obieramy, ucieramy na grubej tarce
i skrapiamy sokiem z cytryny, żeby nie ściemniał.
Do niego ścieramy również na grubej tarce winne jabłko,
naturalnie obrane ze skóry.
Mieszamy delikatnie, dodajemy trochę soli,
trochę białego pieprzu i łączymy z majonezem
lub z gęstą śmietaną.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|