warzywa po chinsku

Aktualna ocena: 0
dodany przez: puncowianka
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Chiny
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

nie tylko dla chińczyków

Potrzebne składniki

• oliwa
• pierś z kurczaka
• cebula
• curry
• pieprz
• papryka
• marchewka
• cukinia
• fasola szparagowa
• kapusta
• grzyby
• sos sojowy
• ryż

Etapy przyrządzania

1
do woka wlewamy oliwe i podsmazamy pokrojona w kosteczke piers z kurczaka nastepnie wrzucamy pokrojona w kosteczke cebulke iprzyprawy odrobina curry, pieprz cayane, zwykly pieprz, papryke ostra (wedlug uznania) nastepnie papryke pokrojona w kosteczke, cukinie pokrojona w kosteczke, fasolke szparagowa, kapuste posiekana, marchewke pokrojona w cwiarki, ugotowae grzybki wraz z odrobina wody w ktorej sie gotowaly, sos sojowy i wody. gotowac az wszystko bedzie miekkie. caly czas mieszajac. mozna dodawac rowniez inne warzywa wedlug uznania. podawac z ryzem
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher