|
||||||||||
Łosoś w sosie cytrynowo-koperkowymKrótki opis potrawyPyszna rybkaPotrzebne składniki 25 dag wedzonego lub marynowanego łososia w plastrach 1 lyzka ostrej musztardy 3 żółtka sok z 2 cytryn 2 lyzki oleju 1 mala cebula 1 peczek koperku sol i bialy pieprz Etapy przyrządzania1
ŻÓŁtk amieszamy z musztarda, sokiem cytrynowym i pieprzem. Powoli dolewamy olej i ubijamy sos mikserem. Ewentualnie doprawiamy sola. Koperek dosc grubo siekamy. Lososia rozkladamy na 4 talerzyki, polewamy sosem i posypujemy koperkiem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|