|
||||||||||
sałatka z kapustyKrótki opis potrawysmacznegoPotrzebne składniki kapustaEtapy przyrządzania1
Główkę kapusty pozbawiamy wierzchnich, grubych liści,
przepoławiamy i szatkujemy na drobne piórka.
Wrzucamy do salaterki, skrapiamy sokiem cytryny,
dodajemy oliwkę i sól (może być wegetta),
trochę kminku i mieszamy rękami,
ugniatając tak jak ciasto, żeby kapusta zmiękła.
Gdy zrobi się w dotyku aksamitna, sałatka jest gotowa
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|