Panga w koprze

Aktualna ocena: 5.00 Oceniła 1 osoba
dodany przez: avent
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania z ryb
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Pyszna rybka w pysznych ziołach

Potrzebne składniki

• Filety z pangi - 2 szt.
• Koper włoski - pół op.
• Koperek - 2 łyżka(i)
• oliwa - 0,5 l
• ¶mietana - 1 łyżka(i)

Etapy przyrządzania

1
Filety morożone rozmorozić, umyć, pokropić cytryn± i odstawić do lodówki na godzinę.
2
Na patelni rozgrać oliwę, koper włoski obsmażyć kpn±ć wody i dusić, aż będzie "prawie" miękki.
3
Do sosu włożyć filety, dosolić i dusić 5 - 8 min.
4
Zestawić zognia dodać koperek, pieprz mielony i ¶mietanę
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: avent
avent
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (1)
Skype brak
Skype brak
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)