|
||||||||||
Jajka w muszelkachKrótki opis potrawypysznePotrzebne składniki jajka - 6 szt. tłuszcz - 1 łyżka(i) ser żółty - 3 dag masło - 1 łyżka(i) tarta bułka - 1 łyżka(i) sól posiekany szczypiorek Etapy przyrządzania1
Muszelki posmarować tłuszczem,do każdej wbić po jajku,posolić,posypać startym serem i wstawić do nagrzanego piekarnika.Gdy jajka się zetną,wyjąć muszelki i po wierzchu posypać zrumienioną bułką zmieszaną z topionym masłem.Posypać opsiekanym szczypiorkiem.
Jak podawać?jako gorącą przekąskę Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|