|
|||||||||
Faszerowane ogórkiKrótki opis potrawydoskonałe na upalyPotrzebne składniki ogórki - 2 szt. jajka - 2 szt. sól,pieprz natka pietruszki - 1 szt. kawałek czerwonej papryki pomidor - 1 szt. sałata ¶mietana - 4 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Ogórki przekrawamy,wyjmujemy pestki i pozostawiamy ¶ciankę grubo¶ci 1/2 cm.Przygotowujemy farszugotowane na twardo jajka ¶cieramy na tarce,doprawiamy sol± i pieprzem,dodajemy posiekan± drobno paprykę,pomidora ,natkę i ¶mietanę.Starannie ł±czymy.Farszem napełniamy wydr±żone połówki ogórka..Zawijamy w folię aluminiow± i wkładamy na ół godziny do lodówki.
Jak podawać?jako przek±skę Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |