|
||||||||||
Ciasteczka makoweKrótki opis potrawyciasteczka całuskiPotrzebne składniki 900 G MąKI 200 g masła lub margaryny 300 g smalcu 400 g cukru pudru 5 całych jajek 3 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżeczka amoniaku cukier waniliowy mak do obtaczania Etapy przyrządzania1
Wszystko razem wymieszać. Robić małe gałeczki, obtaczać w maku, układać posmarowana blachę i piec na rumiano.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|