Pasta z makreli i topionego serka

Aktualna ocena: 2.00 Oceniła 1 osoba
dodany przez: maryaida
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania z ryb
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

¦wietna pasta na pocz±tek długiego dnia

Potrzebne składniki

• 1 makrela - ok. 30 dkg
• 2 serki topione kremowe - po 10 dkg
• majonez - 1 łyżka(i)

Etapy przyrządzania

1
Makrelę dokładnie oczy¶cić z o¶ci i przełożyć do miski. Dodać serki topione i majonez. Wszystko dokładnie wymieszać łyżk±. Gotow± past± smarować kromki chleba lub krakersy. Smacznego.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: maryaida
maryaida
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (1)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)