|
|||||||||
Pasta z makreli i topionego serkaKrótki opis potrawy¦wietna pasta na pocz±tek długiego dniaPotrzebne składniki 1 makrela - ok. 30 dkg 2 serki topione kremowe - po 10 dkg majonez - 1 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Makrelę dokładnie oczy¶cić z o¶ci i przełożyć do miski. Dodać serki topione i majonez. Wszystko dokładnie wymieszać łyżk±.
Gotow± past± smarować kromki chleba lub krakersy.
Smacznego.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |