|
|||||||||
Panierowane kanieKrótki opis potrawyPodawać do smażonej ryby lub kurczakaPotrzebne składniki 4 kanie 1 jajko tarta bułka sól i pieprz masło do smażenia Etapy przyrządzania1
Z grzybów odci±ć nóżki. Kapelusze opłukać i osuszyć. Opruszyć sol± i pieprzem. Jajko ubić lekko widelcem. Grzyby zanurzyć w jajku i obtaczać a bułce. Następnie smażyć z obydwu stron na jasno złoty kolor
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |