|
||||||||||
Sos chrzanowyKrótki opis potrawyPodajemy do gotowanych mies,jaj i ryb.Potrzebne składniki 2 szklanki sosu beszamelowego 2 łyżki gęstej śmietany 2 łyżki tartego chrzanu sok z połowy cytryny cukier,sól Etapy przyrządzania1
Do gorącego beszamelu wkladamy chrzan i caly czas mieszajac zagotowujemy. Zdejmujemy z ognia, zaprawiamy śmietana i doprawiamy sokiem z cytryny,cukrem i sola.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|